fredag 11. januar 2013

Uke 2.

Oppsummering av denne uken. Det er litt problemer med blogspot for tiden, så vi får ikke lagt ut kollagene i selve innlegget. Vi legger de ut på høyre side av bloggen denne uken, og håper at de får orden på problemet.

Vi har fått en student som heter Merethe som skal være hos oss i 5 uker nå. Hun skal etterhvert ha litt opplegg sammen med barna, det blir kjekt.

Vi har hatt fin lek på avdelingen på formiddagen denne uken. Barna har kost seg med magnetlek med biler, tegning, modellerkitt, dansing på smårommet, dupplo mm. Vi har hatt koselige samlinger med eventyret om Gullhår og de tre bjørnene, sangkort og bursdagsamling for ei jente som ble 5 år.

Ute har vi kost oss mye på haugen i det flotte været. Vi har hatt samling i skuret ute med pannekaken. Torsdag gikk Liss og Merethe på tur til Grunnavågen med førskolebarna. Vi som var igjen lagde hjemmelagede osterundstykker, tomatsuppe og makaroni. Det smakte kjempe godt for både små og store mager ;)

I dag har vi vært inne på formiddagen. Til lunsj skal vi få deilig lapskaus. Ettermiddagen nyter vi ute i det strålende vinterværet på haugen.

Vi vil ønske alle en herlig helg!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar