fredag 15. mars 2013

Uke 11.

Vi har hatt en flott uke i barnehagen med mye fint vær. Vi har kost oss ute i flere timer hver dag. På tirsdag var to jenter på avdelingen på bading. Der koste de seg i det varme herlige vannet. Vi har også hatt et bursdagsbarn her på avdelingen. En gutt som ble 5 år, hipp, hipp, hurra.


Onsdag morgen lagde vi to store boller med vaffelrøre. Det var så fint vær, og vaffelsteking ute er et vårtegn. Etter lunsj fant vi frem utstyret og satte igang med stekingen. Barna satt rundt, og vi hadde en koselig stund. Og til slutt ble de nysekte vaffler til hele barnehagen :)


Torsdag var det turdag igjen, og denne uken gikk turen til Grunnavågen. Vi delte barnegruppen i to deler, hvor noen av de eldste var med å gå litt fortere enn resten av gruppen. Vi var på en trim-tur. Vi kom frem i god tid før resten, og vi gjemte oss og inni og bak lekehuset. Da vi hørten resten av gjengen komme, så sa vi bøøøø i kor. Alltid gøy og overraske. Til lunsj hadde vi med oss deilig ferskt grovbrød med godt pålegg. Vi hadde melk i koppen. En gutt på avdelingen hadde med seg en gøy naturbok, så noen av barna leste i den og så om de kunne finne noen av tingene. Men vi fant ut at han må ta med boken når det blir mer vår. Da vil vi kunne finne flere blomster, insekter og annet levende. Hjem fra turen gikk noen av oss på trimtur igjen. De eldste barna syns dette var kjekt.

I dag skal vi synge litt og lese en bok om Pulverheksa i samlingen. Til lunsj skal vi få deilig lapskaus. Etter lunsj skal førskolebarna ha førskolegruppe, mens vi andre går ut i det fine været. Etterhvert kommer alle ut, og vi blir ute resten av ettermiddagen.

Ellers så holder vi på å øve på litt sanger til påskevandring i Foldnes Kirke på tirsdag. Til uken skal vi også jobbe med litt påskehemmeligheter. Vi er inne i en kjekk tid nå, med mer sol og varmegrader, men det er viktig at barna har godt med varmt tøy og votter likevel, for det er fremdeles litt kaldt og surt ute.

Ønsker alle en flott helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar