fredag 21. november 2014

Uke 47

Hei på dere!

Denne uken har vi på Flåklypa kommet i gang med litt forberedende juleaktiviteter.  Kanskje litt tidlig, men vi og barna har litt å gjøre frem mot jul, da er det best å komme i gang slik at alle barna får laget sine ting.  Vi får da også mye bedre tid til å kose oss mad andre ting som julesamlinger, bytur, nissefest, lucia og andre tinfg som hører desmber måned til.

Vi har også hatt mye fin utelek denne uken.  Sandkassen og haugen har vært flittig brukt.




På turdagen vår denne uken gikk vi til lekeplassen på Foldnes.  På veien gikk vi og såg på huset til Aron, som nettopp har flyttet hit.  Det var stas for Aron å vise frem hvor han bor.  På lekeplassen spilte vi fotball, disset og balanserte.  Til lunsj spiste vi skiver og drakk kakao.  Mmmmmmm!


På Dinoskolen denne uken har barna lært mer om følelser og hvordan de kan håndtere følelsen "sinne".  Vi har hatt besøk av både Dina og Fredrik.  Fredrik måtte steppe inn for Willy som er syk. Det var stor stas og få besøk av Fredrik, som fortalte oss om hva han har lært å gjøre når han er sint. Barna fikk lage et "følelsesbarometer" som de fikk med seg hjem.



Følelsesbarometer.....


Vi ønsker alle en god helg!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar