fredag 27. januar 2012

Uke 4.

Så var det helg igjen, etter nok en vindfull uke. Denne uken har vi vært på tur i Hakkebakkeskogen. Der var lunt, og barna storkoste seg. Det var klatring i klatreveggen, dissing på slengdisser og vennskapsdissen, klatring i trærne og fisking i den lille bekken. Etter turen gikk vi opp igjen i barnahegen og spiste deilig pølsegryte med makaroni ute. Vi har også hatt to bursdagsgutter som vi feiret på tirsdag med langbord og lapper med syltetøy. Bente var så snill å ta med takken sin, så hun stekte lapper til den store gullmedaljen. Alle barna har nå fått lage seg hver sin hånddukke, det syns de var veldig spennende. Etterhvert skal vi få laget til en liten scene av en pappkartong slik at barna kan lage teater.

Bading er vi også kommet igang med, og det skal alle barna få være med på. Går vi en voksen, så tar vi med to barn. Dette er utrolig herlig for store og små. Siden vi skal lage sanse/ samlingsrom på små-rommet, så har vi ommøbelert på avdelingen. Vi har fått alle de store bordene ut på avdelingen. Vi har innført 3 regler som vi fokuserer på ved måltidene, og det bordet som følger reglene best, får sitte ved det lille bordet å spise frukt. Det er stor stas og barna er kjempe-flinke. Etterhvert som reglene er godt innøvd, vil vi rullere hvem som får sitte på dette bordet.

Vi har også hatt musikk-samling denne uken. Barna er engasjerte og ivrige. Det er sanger med og uten instrumenter, med bevegelse og uten bevegelse. Opp og ned på rumpen. Det har vært mange herlige stunder med mye latter og glede både ute og inne. God mat som havregrøt, grove hjerterundstykker, pølsegryte og pasta med kjøttdeigsaus som avslutning på fredagen. Vi legger ut en kollage av bilder med noen av barna denne uken, men ingen ansikter. Hvis det er noen som ikke liker dette, så må de gi oss beskjed, så sletter vi bildene.

God helg alle sammen!

Bente, Martine, Liss og monica



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar