fredag 21. desember 2012

Uke 51.

Nå er det snart juleferie fra barnehagen for store og små. Denne uken har vi hatt noen flotte opplevelser sammen med barna deres. Vi har pakket inn noen julehemmligheter som barna skal få gi til jul.

Tirsdagen hadde vi nissefest. Alle barna kom fint kledd i nissekostymene sine. På formiddagen hadde nissekomiteen laget en juleforestilling som var basert på Musevisa. Der var bestemor mus, musemor, musefar, musegutten og musejenta. Det var en gøyal forestilling med julesanger, baking, nøttekasting og herlig humor for små og store. Etter forestillingen gikk vi alle rundt juletreet og sang. Til slutt ropte vi på nissen, og i år kom han med en nisseteddybjørn. Han hadde med seg kindersjokolade til alle sammen. Til lunsj hadde vi dekket koselig langbord på avdelingen, og vi fikk nissegrøt å spise.


Onsdag var endelig dagen kommet hvor vi skulle ta bussen til byen for å gå i Grieghallen for å se balletten Nøtteknekkeren. I forkant har vi sett film, hørt musikken, lest om den og øvd litt på noen dansetrinn. På vei inn til byen var det mange ivrige stemmer med store forventninger hos barn og voksne. Det var kjekt å høre summingen hele veien. Vi var så heldige å sitte på rad 2 og 3, så vi fikk veldig nærhet til orkesteret og det som skjedde på scenen. Balletten var flott, og barna koste seg. Høydepunktet var når Musekongen kom, da var det mange store barneøyne som fulgte ekstra godt med...  Da den flotte forestillingen var ferdig, satt vi oss ned, oppe og koste oss med ferske rundstykker og godt pålegg, og litt juice i koppen. På bussen hjem satt vi alle igjen med en flott kulturopplevelse og en kjekk dag tilbakelagt. Nå har vi mange flotte bilder å se på.

Musekongen blir beseiret av Nøtteknekkeren...


I sukkertøyland var det mange flinke dansere...


Til slutt fikk Clara sin Nøtteknekkerprins...

Med disse flotte bildene vil vi ønske barn og foreldre på Flåklypa en
gledelig jul og ønsker om et godt nytt år!
Vi blogger igjen på nyåret ;)

Stor klem fra Inger Ann, Liss og Monica














Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar