onsdag 18. desember 2013

Uke 51

Hei på dere!

Ja nå er det ikke lenge igjen til jul.....  Håper alle er i rute med sine gjøremål!  Snart kan vi alle senke skuldrene og nyte julefreden.. Det blir godt!

Høydepunktet denne uken i barnehagen har nok vært nissefesten.  Mange søte små nisser møtte spente opp i barnehagen.
På fellesrommet var det duket til fest!  Først fikk vi se en "mini forestilling" om Pulverheksa og alle vennene som hadde julebord. Det var morsomt for både små og store. Deretter gikk vi rundt juletreet og sang julesanger.  Helt tilslutt, det store høydepunktet, til de fleste av barna; Nissen kom på besøk!

Til lunsj spiste vi deilig nissegrøt med kanel, sukker, smørøye og rosiner.  Vi fikk også selvsagt rød saft til grøten.  Mmmmmmm, det smakte godt!





Fredag 20.12 er det siste dagen til Knut i barnehagen.  Vi kommer til å savne han, både små og store!

Det er ikke mange barn fra Flåklypa som skal være i barnehagen lille julaften og  fredag og mandag i romjula.  Barn og personalet blir da i blandet grupper.  Inger Ann har fri hele jula og Liss skal jobbe bare fredagen.

Vi må be alle foreldre om å ta med seg hjem alle klær, sko, støvler, dresser, votter innen fredag 20.12.  Se i tørkeskap, i hyller, under hyller o.s.v. og ta alt som tilhører ditt barn med hjem.  Alt skal vaskes ned i romjula!

Torsdag 2 januar er det planlegging i barnehagen!  Vi gleder oss til å se alle igjen 3 januar.
  
Vi ønsker alle en fin og fredelig julefeiring!

Hilsen damene og Knut(for siste gang...)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar