fredag 25. april 2014

Uke 17

Hei på dere!

Vel overstått påske.  Håper dere koste dere med fridager og fint vær!

Tenk at vi er så heldig at vi har hatt uker med fint og varmt vær.  Det er så godt!  Barna synest det er lett og godt å få løpe ute i joggesko og jakke.  Vi ser at alle barna blir mer aktive ute når de har mindre klær på seg.  Vi håper det fine været varer lenge!  Vi, barn og voksne, nyter dagene ute hver dag. 

Denne uken har vi, som sagt, vært mye ute og virkelig kost oss.  Litt lek inne har det også blitt, og noen samlinger med de yngste når førskolebarna har vært på Dino skolen.........
....... På Dinoskolen øver de seg på å presentere seg selv og andre, både ved hjelp av dukker og bare ved å være seg selv.  Litt flaut i begynnelsen, men veldig kjekt etterhvert!


 
 
 
Nå er det også tid for rosarussen i barnehagen.  Det er blitt en tradisjon i Leirstaden barnehage at alle førskolebarna får være rosaruss.  Førskolebarna får sin egen russelue og de skal samle ulike gjenstander til "russedusken" i luen ved å gjøre 10 ting som vi voksne har bestemt på forhånd. Førskolebarna er russ fra 1 mai til 17 mai. 
Eksempler på ting som skal gjøres er å: - Klemme alle de voksne
                                                                - Spise havregrøt med gaffel
                                                                - Henge opp klær og sko fint i garderoben hver dag
                                                                - Sykle en runde i rundkjøringen o.s.v
 
Torsdag denne uken hadde vi "russedåp" for førskolebarna.  Da var det høytidelig overrekking av russeluer og gjennomgang av "russeknutene".  Barna var i ekstase og er både stolt og glad over å få lov til å være rosaruss.
 
 
 
 


 
 
 
 
 
I dag, fredag, nyter vi dagen ute med lek og grilling!
 
Vi ønsker dere en super helg i solen!
 
Hilsen alle på Flåklypa
 
 
 
 
 


 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar