fredag 2. mai 2014

Uke 18

Hei på dere!

Håper alle hadde en fin 1 mai og fridag!


Solen skinner fortsatt.....  Vi er så heldig!  Barna elsker å løpe ute i bare joggesko og jakker.  Håper vi ikke har brukt opp alt det fine været, men at det fortsetter en stund til :-)

Denne uken har vi også vært mye ute.  Ark og tegnestifter ble flyttet ut, og det var stor aktivitet rundt tegnebordet.  Randi, som er støttepedagog, kom med en hel boks med kritt som barna skulle få bruke ute.  Dette var veldig populært, så etter en liten time var det mye flotte og kreative kunstverk ute, og tomt for kritt :-)  Men kjekt hadde de hatt det!

På tirsdag var noen av barna med å laget lunsj.  Da ble det deilige ostesmørbrød. 

"Russen" har fått noen knutar i russelua. De har tatt limbånd på munnen og klart å være stille i ti minutter, det blir en knute. De har styrtet et glass vann det blir en knute. Då er det åtte knutar igjen .....


Onsdag laga Eva Birthe kjempegod lunsj. Gratinerte baguettar med kjøttfyll og ost på toppen. Barna likte det kjempegodt.


Torsdag og fredag, neste uke, kommer fame fotografene til barnehagen for å ta gruppebilder og bilder av deres barn.  Vi på Flåklypa skal ta bilder på torsdag.  De som har søsken på Soria Moria og Tryllefløyten må være klar til å ta bilder to dager dersom de skal ta søsken bilder.

 20 MAI BLIR DET TUR TIL TEATERET FOR FØRSKOLEBARNA. Vi skal møte "spøkelset Octavia".(Dere vil få egen info lapp om dette)


Mandag og onsdag fortsatte Dinoskulen med Brachiosaurus kapittelet. Barna øver på å samtale med andre, dele tanker og følelser, invitere andre med i leken, samarbeide, være høflige, presentere seg selv m.m. Aktiviteten mandag var komplimentssirkel. Barna sitter i en ring og sender rundt en porselensengel. Den som har engelen skal si noe fint om seg selv først og deretter noe fint om den ved siden av. Aktiviteten onsdag var å samarbeide to og to om å bygge lego. Den ene har hendene på ryggen og instruerer den andre om hvordan bygget skal bygges. Krevende i starten, men barna fikk etterhvert taket på den nye byggemåten.





AVSLUTNING PÅ DINOSKULEN 22 MAI. FORELDRE VERT INVITERT. INVITASJON KOMMER SENERE.

Vi ønsker alle en fin helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar