mandag 8. september 2014

Uke 36

Hei igjen!

Ukene og dagene flyr.....  Denne uken medførte det til at jeg rett og slett glemte og skrive nytt innlegg her på bloggen på fredag :-) Men bedre seint enn aldri!

Vi storkoser oss veldig sammen med barna, og vi håper at barna koser seg sammen med oss i barnehagen.  Det virker slik! 
Dagene er fylt opp av glade barn og kjekke aktiviteter.  Inne leker de rollelek,  bygger og konstruerer med både modellkitt, klosser og magneter.  Noen tegner, noen perler og noen vil sitte på et fang og bli lest for.  
Tirsdag delte vi barna inn i mindre grupper, noen var på fellesrommet og hadde hinderløype og de andre hadde ulike lekegrupper.  Dette skal vi fortsette med om tirsdagene.  3 grupper(gruppene blir de samme som de sitter med ved måltid), med ulike aktiviteter.
Samlinger er ofte et høydepunkt.  De liker å bli underholdt, og de liker å delta og underholde selv også.  Barns medvirkning, lek og "magiske" samlingstunder er noe vi skal ha fokus på fremover.  Dette vil dere få se og høre mer om på foreldremøte.



På torsdag gikk vi på tur til lekeplassen på Foldnes.  Her spilte vi fotball, lekte "alle mine barn kom hjem", vi balanserte, disset og lekte gjemsel.  Til lunsj spiste vi polarbrød med ulikt pålegg.

Håper alle har hatt en strålende fin helg!

Hilsen damene og Kim Andre på Flåklypa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar