fredag 11. mai 2012

Uke 19

Denne uken har vi nytt mildværet og de solstrålene som har tittet frem. Vår kjære sjef Monika styrer skal gifte seg i morgen, så vi har vært i bryllupsmodus både små og store. Voksne har laget dans og sang, og barna har blitt inspirerte.

Tirsdag var tid for bading igjen for tre barn. Bente, Martine og Lasse var med. Vi har som mål at alle barna på avdelingen skal ha fått gått på badine en gang før sommeren. Ellers er det stor stas når Lasse er her om tirsdagen, da er det fotballspilling og lek nede på gresset, skikkelig "gutteaktiviteter".

Alle syns det er stas med russetid på huset. Førskolebarna har begynt med russe-knutene denne uken. Mange gøyale bilder blir tatt. De barna som er litt mindre gleder seg til det er deres tur til å bli rosa-russ.

 Førskolebarna har også vært på sin avsluttningstur denne uken, og dette året valgt de også AKVARIET. Det var en fin gjeng som reiste fra barnehagen tidlig med buss. En gøyal  dag med mye inntrykk. Bilder fra turen vil bli lagt inn i russe-permene til førskolebarna. Disse får de på rose-sermonien på sommerfesten.


Vi skal lage et vennskaps-tre på avdelingen. Det har de voksne begynt på. Vi skal også intervjue barna om hva vennskap er? Hvorfor er det så fint å ha venner? Hva er en god venn?... På eplene skal det stå hvordan barna er med hverandre, ikke hva de er flink til. Det blir et kjekt tema å jobbe med....


Ellers har nesten alle barna på avdelingen lært dansen vi skal bruke på magedansen på sirkuset. De er engasjerte og syns det er kjekt. Neste uke begynner vi med gruppe-øvinger til Sirkuset. Det gleder alle seg til.
Ønsker alle en flott helg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar