fredag 25. mai 2012

Uke 21

Endelig kom SOMMEREN...

Denne uken har vi storkost oss ute i det fine været, men av og til har vi måttet gå inn for å kjøle oss ned. Barna syns det er herlig å bare ta på seg lett skotøy og løpe ut og leke. Det er en herlig tid vi er inne i nå.

Vi har hatt en vennskapssamling denne uken. Her snakket vi om hvor viktig det er å ha venner. Vi intervjuet barna om hva en god venn er, hva gode venner gjør sammen, hvordan er man med vennene sine... Barna fikk også si en fin ting om den som satt ved siden av seg i sirkelen. Dette har vi skrevet ned på et eple til hvert av barna,som er blitt hengt opp på vennskapstreet vårt inne på avdelingen. Kom gjerne inn og se...

Tirsdagen var siste dagen til Lasse. I løpet av dagen tok han med seg mange barn ned ved amfiet for fotball-spilling. Til frukten koste vi oss litt ekstra og spiste is. Vi vil takke Lasse for tiden han har vært hos oss på Flåklypa.

Torsdag var det endelig klar for utflukt for hele avdelingen. Tenk at vi var så heldige å få så flott vær. Vi pakket deilige boller, solkrem og vannflaskene med på tur. Vi tok bussen tidlig til byen. Og nådde heldigvis Fløibanen før køen ble for lang. Mange hadde tatt Fløibanen før, men det var spennende alikevel. Barna i lang rekke med gule vester, fikk masse oppmerksomhet fra nysgjerrige turister. Vi lekte en stund ved lekeplassen på toppen, bilde ved trollet måtte vi jo ha... Vi gikk nedover til Skansemyren, der spiste vi lunsj, hoppet på trampoliner, utforsket arenaen og løp om kapp. Vel nede i byen etter en flott tur med spreke barn, ble det is på små og store. På bussen hjem var det mange trøtte barn som tok seg en liten dupp...


Fredag var vi så heldig å bli invitert hjem til Eirik og Daniel. Her var det mye fin lek og mye å ta seg til for små og store. Fra fotballspilling, dukkelek, trampolinehopping, vannlek... Overraskelsen og gleden var stor da det viste seg at vi skulle få taco til lunsj. Tusen takk til Elisabeth og Geir Magne !!!



Ønsker alle en fin langhelg og pinse!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar