torsdag 3. mai 2012

Uke 18...

Ny uke å oppsummere... Denne uken har vi vært masse ute i det nydelige været. Barna har vært med på dugnad på uteplassen vår. Vi har plantet blomster og gjort det fint til sommeren. De syns det er kjekt å få lov til å koste og gjøre det fint rundt seg.

Tusenbeinet som ble begynt på sist uke, er nå kommet på veggen. Det var noen stolte barn som fikk være med å finne frem hammer og spiker for henge opp pryden sin...


Denne uken har vi hatt russe-dåp for førskolebarna. Det er vårens høydepunkt. Seremonien hadde vi nede ved amfiet. Der ble de dyppet i et kar med vann, fikk utdeling av dåpsattest og ROSA russeluer. Det blir en kjekk tid fremover og mange knuter som skal gjøres. Det er bare å glede seg til tiden frem mot 17.mai. Vi voksne har bestemt oss for at vi skal lage noen egne permer med bilder fra russetiden som minne til førskolebarna.



Onsdagen var det siste skrivedans for førskolebarna. Da tok de testen som de tok første gangen. Vi har tat vare på disse og har nå sammenlignet. Det har vært stor fremgang hos alle. Det er kjekt å se at de viser interesse av å lære nye ting, de er jo klar for skolen om ikke lenge.



Tosdag var vi på tur igjen. Det ble lekeplassen i Grunnavågen denne gangen også. Det er så kjekt når der det er fint vær. Vi bakte grove scones om morgenen, tok med oss stormkjøkkenet og lagde tomatsuppe der borte. Det var mye fin lek og blomsterplukking. Barna elsker løvetann, det kan dere nok se på hendene deres. 

Så var det fredag igjen og denne uken er omme.
Ønsker alle en super helg...
Hilsen alle de voksne på Flåklypa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar