fredag 22. juni 2012

Uke 25

Nok en uke har gått, og det er tid for helg igjen. Denne uken har vi vært mye ute i det fine været. Vi nyter å bare ta på oss lette klær og sko, å løpe ut. Denne uken har Monica hatt fagprøve, og vi har alle snakket om den store prøven. Tirsdagen var det en liten tur for førskolebarna, vi gikk i nærområdet. Vi fant ulike naturmaterialer som vi lagde kunst av. Det ble mye flott kunst...



Vi hadde også musikksamling den dagen med hele gruppen. Det var litt spennende med en sensor som var med oss, og barna var kjempe-flinke. Tusen takk til  barna som var med å bidra så jeg klarte en flott gjennomføring av de planlagte aktivitetene i fagprøven min ;) Veldig stolt og glad.


Ellers så har vi vært mye nede ved amfiet. Der har det vært leker som doktor-sisten og stiv heks... Vi har også sparket fotball. Vi har hatt med oss et digert strand teppe, og her har barna fått luftet sine tær og blitt kilet med strå.

Vi er nå gått litt i sommermodus i barnahgen. Med rolige og late dager, hvor barna får selv velge sine aktiviteter. Vi har musikk på ute, is til frukten av og til, og god lunsj.

Ønsker alle en flott sankthansfeiring, og god helg!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar