fredag 1. juni 2012

Uke 22.

Vel overstått pinse. Denne uken har vi bare vært i barnehagen i 4 dager. Nå begynner det å nærme seg ferietid for små og store. Denne uken har vi vært stort sett inne på formiddagen, og ute etter lunsj og til barna blir hentet. Det har vært litt kaldere, så barna har måttet ta på seg litt mer klær når vi skal ut. Det har vært fin ute lek både på haugen, nede og fotballspilling ved amfiet. Inne har det vært perling, barbielek, dansekonkuranse, biler og spill...

I dag på formiddagen har vi vært kreative både små og store. Vi har laget flotte fingeravtrykk av barna, som skal bli til et vennskaps-pinnsvin. De er laget i nydelige farger. Gleder oss til å få littg farger på veggen.


Vi har laget flotte trykk i forskjellige farger. Vi har brukt blomsterformer og akryl maling. Resultatet ble noen flotte sommer-kort som skal pryde veggen vår. Barna skal få disse med hjem før ferien, det var de veldig opptatt av.

 Under ser dere noen av de flotte trykkene og resultatet. Bare å komme inn på avdelingen å ta en titt.


Minner om at det er sommerfest i barnehagen på førstkommende tirsdag. Husk å skrive dere opp på listen på døren til avdelinegn. Det koster 25 kr pr person, og det er til hot-dog og drikke. Dette skal betales på forhånd. Festen starter klokken 16.15. Fremmøte på fellesrommet. Vi gleder oss.

Ønsker alle en fin helg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar