torsdag 28. juni 2012

Uke 26.

Denne uken har vår kjære Inger Ann kommet tilbake til Flåklypa og Leirstaden etter nesten et halvt år på skole. Vi er veldig glad for å få henne tilbake nå, både små og store.

Vi har hatt mye fint vær denne uken, husker ikke sist vi tok på regntøy og støvler. Det er herlig med sol og sommer!!! Haugen og amfiet har vært flittig brukt. Det er mye gøyal lek som "stiv heks", "doktor-sisten" og "katten og musen". Fotballspilling er stor stas. Vi bruker bøtter til mål, og det fungerer greit. Vi deler inn i to lag, hvor vi bytter på å være keeper. Barna er flinke til å finne på aktiviteter selv. De er blitt utrolig flinke til å lage flott kunst på egenhånd. De samler inn naturmaterialer og styrer leken selv. De er utrolig stolte når de er klar for å vise landarten sin for oss voksne.


På torsdag var det Bente sin tur å ha gjennomføring av ulike aktiviteter til fagprøven sin. Hun hadde valgt kjekke aktiviteter for barna og de voksne på avdelingen. På formiddagen lagde noen av barna, Bente og Monica sommerkort med blomstertrykk. Noen av barna har fått laget slike kort tidligere. Det ble noen flotte sommerkort i nydelige farger.


Etter lunsj torsdagen hadde Bente planlagt en flott samling med eventyret
"prinsessen på erten". Hun hadde laget en magisk koffert med eventyrfigurene, seng, madrasser, skog og slott. Denne fremvisningen har ikke vært vist for barna og de voksne før, så vi ble alle bergtatt. Bente hadde flott innlevelse, og det var humor og glede. Gleder oss allerede til neste gang...


Nå tar bloggen vår sommerferie frem til midten av august. Da er vi på nett igjen. Fint om alle tømmer byttetøy kassene når de går på ferie, slik at de kan bli vasket. Ønsker alle førskolebarna våre lykke til på skolen, vi kommer til å savne dere!!! Og til alle dere andre:

God sommerferie!!!
Sommerklem fra Inger Ann, Bente, Martine, Liss og Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar