torsdag 23. mai 2013

Uke 21.

Denne uken har vi øvd og forberedt oss til prosjektavslutningen onsdagen. Det var utrolig kjekt at så mange kunne komme. Onsdag morgen hjalp noen barn til med å skrelle og kutte grønnsaker. Vi lagde rumensk grønnsaksuppe som smaksprøve. Det smakte veldig godt. Barna var flinke til å synge og danse på fellesrommet. Vi syns det var kjekt å få besøk av mange barn og voksne på avdelingen vår. Tilbakemeldingene vi har fått, har vært veldig bra.

Torsdag var det tid for tur igjen. Vi pakket sekken med deilige brød, pålegg og melk. Turen gikk igjen til gapahuken. Her storkoser barna seg med balansekunst, ninja-lek, pinner, klatring i tre, kreativ lek med de tingene som ligger på bakken rundt oss. I går lagde vi huset til Rødhette og ulven, og  De tre bukkene bruse. Barna var med å samle pinner, steiner, bark, kongler og blader, og de var med å bygge gjerder, bål, hus mm.. Etterpå lekte de fint med det vi hadde laget, de ville nesten ikke gå tilbake til barnehagen.


Herlig lek og barnelatter i skogen ;)


I dag blir vi ute stort sett ute hele dagen. Vi skal grille til lunsj. Ellers blir det fotball-lek  ved amfiet, en tur på haugen og ellers lek ute på plassen. Mari jenten til Monika styrer har hatt arbeidsuke hos oss denne uken, det har vært kjekt å ha henne her. Ellers ønsker vi dere alle en god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar