fredag 31. mai 2013

Uke 22.

Nå er det helg igjen, og vi har hatt nok en uke med flott vær. I løpet av uken har vi vært mye ute i det fine været. Barna har blitt smurt med solkrem to ganger for dagen, og vi har ikke hatt noen solbrente barn. Vi har brukt haugen masse, da det har vært veldig varmt nede på plassen. Onsdag morgen ryddet vi vekk prosjektet; en reise i verden. Nå er vi klar for nye sommeraktiviteter, og litt nytt på veggene. Vi fant frem akrylmaling, blomstertrykk, tykke ark og pensler. Barna var veldig klar for en rolig inneaktivitet onsdag formiddag. Det ble noen flotte trykk med fine sommerfarger. Disse er nå skjært til, montert på rosa og sort papp, og hengt opp på veggen. Dere er velkommen inn på avdelingen for å ta en titt. Barna er stolte over kunsten sin.


Flittige barn koser seg inne med maling og trykk...


En annen dag hadde vi bakeaktivitet inne på formiddagen. Da var det noen barn som deltok i baking og pådekking av bord på avdelingen.  Det var kjekt for oss som hadde vært ute, å komme inn til nybakte hjerterundstykker, eggerøre, og annet godt pålegg. Bordet var dekket sommerlig og flott. Kjekt med en pause fra solen når vi spiser lunsj.

Minner om Sommerfesten som er onsdag 12. juni. Klokken 16.00-18.00. Det vil bli sang, roseseremoni for førskolebarna, og dans ute. Påmelding til festen henger på lapp i garderoben. Det koster 20 pr person. Nå krysser vi fingrene for fint vær.

Ønsker alle en fin helg!
Inger Ann, Knut og Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar