torsdag 2. mai 2013

Uke 18.

Nå er vi kommet til mai, og er veldig klar for vår og sol, men vi har hatt litt av et ustabilt vær. Så barna trenger fremdeles fleece i kassene sine. Denne uken har vi planlagt når vi skal ta russeknuter, mai-fest og teatertur for førskolebarna. Vi har mange planer i mai, og det gleder vi oss til. Denne uken har barna laget mengder av spåer. De tegner og bruker sin kreativitet. Har hørt at noen av dere foreldre har blitt spådd hjemme også, det er jo kjekt.

Vi har mange fotball-glade gutter og jenter på avdelingen, så nå har vi bestilt to mål som vi kan ta med oss ned på amfiet. Håper disse kommer neste uke ;)

I går var vi på en flott tur på nye veien til Hjelteryggen, og bort til Gapahuken. Vi gikk inn porten til anleggsområdet nede ved parkeringen. Barna syns det var stor stas å kikke på alle de store maskinene som jobbet der. Vi snakket også med en jobbemann, han sa at det skal bli fine rasteplasser flere steder langs veien. Vi gleder oss til å bruke området til korte og lengre turer. Når vi nå fikk se det med våre egne øyne, føler vi oss utrolig heldige som har dette turområdet et steinkast fra barnehagen vår.


Gapahuken ligger langs den nye veien og i passe avstand fra barnehagen. Vi gikk hit tidligere også, men da var det en veldig myrete og våt sti. Det var ikke så lett å gå hit med de aller minste, men nå er det ingen hindringer. Barna koste seg med pinner i alle størrelser. Det var fin lek i skogen. Barna lekte bukkene bruse, og annen fin rollelek.


Til lunsj samlet vi hele gjengen inni gapahuken. Vi hadde med oss ferskt brød med mye godt pålegg. Det smakte godt med smørelunsj ute. Barna spiste godt og koste seg. Vi ble ute resten av dagen da vi kom tilbake til barnehagen.


I dag fredag er det plutselig vinter igjen. Barna er positive uansett. Flere har sagt; jippi nå kan vi stå på ski. Vi voksne lengter etter sol og sommer. I dag skal vi være inne på formiddagen. Til lunsj skal vi få fiskekake i pitabrød med salat og annet tilbehør, dette elsker barna. Det blir en tur ut etter lunsj.

God helg til dere alle.

OBS! Minner om planleggingsdag neste fredag, 10.mai, da er barnehagen stengt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar