fredag 1. november 2013

Uke 44

Hei igjen!

Ny uke er atter over.........  
Denne uken har vi også hatt fine og innholdsrike dager sammen med barna deres.  Er vi ikke heldige!  Vi har kost oss inne og ute med mye fin lek, både på haugen og på lekeplassen nede.  Barna liker veldig godt å være på haugen, så det er stor stas hver gang vi åpner porten :-)



 

 

Førskolebarna har som vanlig vært på Dinoskolen mandag og onsdag.  Nå holder de på med kapittelet om følelser.  Her lærer barna om hvordan vi har det når vi er sint, trist og glad.  Hvordan de føler det da og ulike teknikker for å mestre de ulike følelsene.  Samtidig som de eldste er på Dino har de yngste på avdelingen samlingstund på avdelingen.  Vi prøver å legge inn litt av innholdet på Dinoskolen i denne samlingen.  Så denne uken har også de yngste barna snakket om føleleser.

Må dele et lite sitat fre jente 3 år:  "Når noen er snill med meg blir jeg glad i hjertet mitt"
HERLIG!

Torsdag gikk vi på tur på formiddagen.  Vi gikk tilbake til barnehagen til lunsj, for denne dagen hadde barnehagen vår bursdag! 7 år, hipp, hurra!  Det ble som vanlig feiret med pølser og saft.
Vi hadde også en bursdag gutt denne dagen.  Gratulerer med dagen!  Han er så heldig at han får feire bursdag på samme dag som barnehagen hvert år!

 
 



Fredag fikk vi besøk av forestillingen "apekatten Bongo" på fellesrommet.  Det er en liten forestilling for de eldste barna.  Så denne gangen var det førskolebarna som var de heldige!


 
 
 


 
 
Fredag 8 november er det planleggingsdag i barnehagen!
 
 
Vi ønsker alle en strålende helg!
 
 
Hilsen Inger-Ann, Knut, Nina og Liss
 
 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar