fredag 28. mars 2014

Uke 13

Hei på dere!

Endelig kom det både sol og litt varme.  Det har vært en herlig uke med mye sol fra skyfri himmel! Barna(og voksne :-)) stråler om kapp med solen.  Det er helt utrolig hva sol og varme kan gjøre med oss!  Håper det fine været varer leeeeenge.

Vi har vært mye ute denne uken, både på haugen, nede på "plassen" og på tur.  Vi har gått ut hver dag etter lunsj og vært ute til barnehagens stengetid.

Før lunsj har vi vært inne.  Barna har mye fin lek, vi har hatt kjekke samlinger, koselige lesestunder og kjekke samtaler.  Førskolebarna har også vært på to Dinosamlinger.  De holder fortsatt på med temaet som handler om å dele, samarbeide og hjelpe.  De viser virkelig at de er opptatt av akkurat dette nå, tror aldri før at vi voksne har fått så mange spørsmål om vi trenger hjelp! Og det er jo kjempeflott! De er også opptatt av å hjelpe hverandre og å dele.  Når vi voksne ser at de hjelper, samarbeider eller deler blir de, som sagt tidligere, belønnet med et Willymerke.  Når alle barna har samlet fem Willymerker hver skal Dinoskolen ha isfest.  Det er jo en stor drivkraft i seg selv, men vi håper jo, og målet, er at de skal automatisere disse egnskapene også etter at de har hatt isfest......  Så det gjenstår å se :-)
Hovedfokus både på Dinoskolen og avdelingen denne uken har vært "samarbeid".



 
 
På tirsdag var det den offisielle vaffeldagen.  Vår snille kokk, Eva Birthe disket opp med vafler til alle barna i barnehagen, som vi både steikte og spiste ute til fruktmåltidet.  Nam, nam, det var godt det!
På tirsdag var det også stor aktivitet over oss......  Et helikopter fanget oppmerksomheten til barna vel og lenge!
 
 

 
 
På turdagen på torsdag gikk vi til gapahukene.  Vi hadde med oss gode polarbrød og godt pålegg.  Vi storkoste oss!  En bonus når det er så flott vær!
 
 
Vi ønsker alle en fin helg!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar