fredag 16. januar 2015

Uke 3

Hei alle sammen!

Nå er helga like rundt hjørnet, og vi har har hatt ei flott veke her på Flåklypa.



På Dino skulen denne veka har alle barna øvd på kva man kan gjere når et problem eller uenighet oppstår. Det kan vere hvis fleire barn vil leike med same leiken, hvis nokon vil låne noko frå nokon m.m. Alle har fått øve saman med Willy på korleis dei då kan spørje fint, dei kan dele eller hente ein vaksen.



Tirsdag hadde vi bursdagssamling for Aron som blei 6 år. Gratulera med dagen til Aron!

Onsdag hadde vi ei fin samling der Inger-Ann fortalte om Pulverheksa og krokodillen som var så lei seg. Barna på Flåklypa elsker samling. Dei sitter som lys og er heilt fokusert på det som blir fortalt.
Vi leser også mange bøker på lese-TV under fruktmåltidet. Det er blitt veldig populært å ha med ei bok som vi leser for avelingen. Det er ei koselig stund for barna.

Torsdag gjekk vi ut etter lunsj på ein "mini-tur" til Foldnes Kyrkje. Der leikte vi "Tikken" og "Alle mine barn".Det blåste og hagla rundt oss, så vi gjekk ganske raskt tilbake og inn for å varme oss.

Fredag hadde Kim Andre magisk samlingstund for alle barna. Han fortalte eventyret om "Reven som gjeter". Det gjekk kjempefint, vi har den beste lærlingen! Etterpå fekk to av barna fortelle eventyret for de andre barna, dei kunne heile fortellingen, kjempeflinke barn vi har!

Vi ønsker alle ei riktig god helg!


Flåklypa damene og Kim Andre 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar