fredag 29. mai 2015

Veke 22

Hei alle saman!

Då var ei barnehageveke atter slutt, og vi har hatt nok ei kjekk veke saman med borna dykkar her på Flåklypa. Vi har hatt grupper, gått tur, blitt fotografert og hatt gøye samlinger.

Historien om "Når snøen fekk farge" er ei fin forteljing om det å dele og vere gode og snille med kvarandre. I samling denne veka dramatiserte vi dette eventyret, og borna er som alltid kjempe interesserte og fasinerte når vi fortel eventyr.



I gruppene jobba nokre vidare med konglesauene, dei fekk ull på kroppen og auger og bein, medan ei gruppe laga deilige ostesmørbrød til lunsj. Den tredje gruppa hadde lesestund og teikning.



Onsdag gjekk vi tur til Grunnavågen. Der leika vi "Dinosauren kommer" og dissa og rutsja på favoritt leikeplassen vår. Til lunsj laga Kim Andre deilig tomatsuppe med makaroni og brødskiver til, noko som er ein sukssess blant Flåklypa borna.





Torsdag var det fotografering, og alle kom litt ekstra pynta og flotte i barnehagen denne dagen. Fotografen var kjempemorsom, og fekk alle borna til å le og smile sine flottaste smil på bileta. Det er berre å glede seg til flotte bilder i heimen. For ein flott og flink gjeng vi har!!!

Vi ynskjer alle ei riktig god helg!


Flåklypadamene og Kim Andre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar