fredag 8. mai 2015

Veke 19

Hei alle saman!

Det er fredag og snart helg, og veka på Flåklypa har flydd forbi. Forrige torsdag var det russedåp, så rosarussen er i full gang med "feiringa" og samling av russeknuter.




På gruppedagen bakte vi deilige grove rundstykker til lunsj, og vi farga det norske flagget til å pynte med på avdelingen, det er jo snart 17.Mai.




Torsdagen var sett av til besøk på Foldnes skule. Dei som skal byrje der til hausten, fekk helse på SFO personale. Det var eit flott møte, vi fekk teikne dinosaurar og og sjå korleis dei hadde det der.


På Dinoskulen har dei no avslutta det siste kapittelet, og er frå neste veke klare til å repetere og byrje forberedingane til den store Dinoavslutninga den 21. mai. 
Dei har denne veka øvd på å lytte. Korleis er vi ein god lyttar? Vi må følge med og sjå på den som gir ein beskjed, vi må vere stille og høyre godt etter, så får vi med oss kva som vert sagt. 
Dei har og øvd på å akseptere eit nei til svar, det å kanskje måtte vente litt før ein får låne noko eller får vere med i leiken, eller at nokon seier nei til ein invitasjon til leik. 

Vi ynskjer alle ei flott maihelg!

Flåklypadamene og Kim Andre



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar