fredag 2. september 2016

Veke 35

Hei alle saman!

Då er fredagen komen, det nærmar seg helg og vi har hatt ei kjekk veke på Flåklypa.
Vi har leika inne og ute på haugen, vi har hatt samlingar og gått tur.

I forrige veke byrja Lars Sigurd 4 år hos oss og denne veka byrja Saga 2 år, Haben 5 år og hennar lillebror Essey 3 år hos oss. Dei har allereie funne seg til rette i bornagruppa og vi er glade for å bli kjende med dei. Velkomen til oss.

Vi er så smått komen igang med vår kvardag, vi startar dagen med samling, der vi syng, fortel eventyr/les bok, trekkjer dagens hjelpar som får i oppgåve å gjere klar klestavla og har hjelpeoppgåver til lunsj og fruktmåltida. Vi går turar og vi har frileik inne og ute. Både born og vaksne byrjar å bli kjende med kvarandre.

Forrige veke gjekk turen til Gapahuken langs Kyrkjevegen. Der kosa vi oss med kjekk leik i skogen.
Vi hadde brødskiver med i sekken og åt lunsj ute i det fri, før vi gjekk attende til barnehagen.


Denne veka gjekk vi til leikeplassen i boligfeltet i nærleiken av barnehagen. Der spela nokre av oss fotballkamp, Liverpool mot United, resultatet er det ingen som hugsa, men det vart scora ei heil rekkje måååål... Bra innsats av born og vaksne!
Andre valde å disse og nokre fann fleire sneglar med hus på ryggen, som dei synes var spanande å halde. Etter mykje fin leik, åt vi lunsj på leikeplassen før vi gjekk attende til barnehagen. Der var dei i full gang med å asfaltere uteplassen vår, så vi gjekk opp på haugen og fekk god oversikt over arbeidet.




Vi takkar for veka som er gått og ynskjer alle ei riktig god helg!


Flåklypadamene og Simen :-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar