fredag 9. september 2016

Veke 36

Heisann!!

Nok ei helg står for døra, veka har flydd forbi, og vi har hatt fine dagar på Flåklypa.
Veret er veldig skiftande om dagen, og vi skiftar på å vere ute nesten heile dagen og å vere ute ei lita stund for å trekkje litt frisk luft.

Tirsdag hadde Markus bursdag, då vart han 5 år og vi feira med bursdagssamling.
HURRA for Markus!

Etter samlinga hadde vi grupper, der nokre spela brettspelet "Hei!" som handlar om å setje ord på tankar og kjensler, medan ei gruppe var med å laga ostesmørbrød til lunsj og den tredje gruppa var på fellesrommet og hadde songleikar.

Onsdag hadde Simen ei oppgåve han skulle gjennomføre med 6 av borna på avdelinga. Vi gjekk på fellesrommet, der Simen laga til ei hinderløype. Borna var ivrige med å kome i gang, og hadde ei kjekk stund saman. Undervegs kom det spørsmål frå eit av borna om vi kunne leike "stol leiken", alle var med på ideen, så vi avslutta økta med 2 rundar med "stol leiken". Kjempe moro!!!


Resten av bornagruppa var på avdelinga og fingermåla flotte bilete. Det var fasinerande og spennande å kunne smørje måling utover med bere fingrane. Resultatet vart nokre flotte kunstverk!


Torsdag var det klart for tur, og vi gjekk til gapahukene langs Kyrkjevegen. Der kosa vi oss i det nydelige veret, nokon dissa, medan andre utforska skogen og alt den har å by på. I sekken hadde vi med oss polarbrød og kakao. Tross den varme temperaturen, gjekk kakaoen ned på høgkant.




Fredag vart Sander 3 år og vi hadde ei bursdagssamling for han på formiddagen.
HURRA for Sander!


Vi takker for veka som er gått og ynskjer alle ei fin helg!


Flåklypadamene og Simen :-)   


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar