fredag 10. februar 2012

Uke 6.

Denne uken har vi vært på tur til Hakkebakkeskogen. Her hadde vi med oss engangsgriller og pølser med tilbehør. Siden det var litt snø, ble det litt aking. Barna hadde det så kjekt at de ikke ville opp igjen i barnehagen. Det kom noen barn fra en annen barnehage ned hit også, og de tente i bål. Dette synes mange var spennende.


Vi har hatt et bursdagbarn på avdelingen denne uken også. Ei jente ble 4 år gammel. Det ble feiret på avdelingen med fine servietter, bursdagsang, flagg, krone, gavekiste og deilig fruktsalat med kesam. Det var utrolig populært. Skålene ble skrapt. 


I samlinger har vi brukt "De tre bukkene bruse" mye. Vi har noen sjarmerende trefigurer som er utrolig populære. Nå har barna begynt å lage litt samling selv. De bruker figurene og lager stemmene til bukkene og trollet. Det er herlig å se hvor trygge barna er på seg selv, og foran de andre barna på avdelingen. Ettervært skal barna få lede noen av samlingene selv. De skal få være med på å bestemme hva vi skal gjøre, og stå foran de andre å lede samlingen. Det blir spennende.



I anledning morsdagen på søndag, lagde barna noe sjarmerende og flott. De har jobbet flittig fredag etter lunsj, og var veldig stolte over det de hadde fått til. De syns det er spennende å ha hemmeligheter. Så alle mødre, gled dere til søndagen!!! God morsdag til dere alle.


Ha en strålende helg alle sammen!

Martine, Bente, Liss og Monica.

1 kommentar:

  1. Veldig fine kort og veldig koselig dikt <3 Dere er flinke!

    SvarSlett