fredag 24. februar 2012

Uke 8.

Denne uken har vi fått litt vårstemning. Det er herlig å kjenne at solen varmer. Vi har vært mye ute. Tirsdagen tok helten til barna, Lasse med seg noen barn på haugen. Der hadde de fin lek. Vi har også denne uken hatt skrivedans for førskolebarna. Det var sirkler og åttere som var tema.

Turen denne uken gikk til Indianerskogen. Vi hadde med oss ferdig påsmurte skiver og deilig kakao. Noen av oss gikk på en liten utflukt og oppdaget nye fine steder i skogen. Det var spennende. Så neste gang kommer vi til å spise et annet sted. Gøy med variasjon.


Til frukten på torsdag satt vi alle ved det lille bordet og spiste frukt. Vi hadde tent lys, og hadde rolig musikk på i bakgrunnen. Det er deilig å senke skuldrene for små og store av og til. Barna syns det var utrolig koselig.



Nå begynner akvarieveggen på smårommet å nærme seg ferdig. Barna syns det er kjempe-kjekt å se på når Monica maler. Vi gleder oss til å begynne å lage fisker, koraller og annen pynt til vårt samling/ sanserom. Barna er forventningsfulle.




Ellers så har vi fått låne hamresettet til Soria Moria, og det er stor stas. Det er korktavler, små spikre, geometriske former i ulike farger og hammere. Barna kan velge om de vil lage fantasifigurer eller se på et mønster.

I dag har vi hatt planlagt brannøvelse. Det gikk kjempe-fint. I dag hadde vi også en gutt på avdelingen som fikk lov til å være med Monica styrer og Kenneth, for å se hvordan vi utfører en brannøvelse. Det var spennende.

Ellers så vil vi minne på at det ikke er lov til å parkere foran porten ved levering og henting. Det skaper trøbbel for vaktmestrene, bossmannen og ved vareleveringer. På forhånd takk for hjelpen.

Vil ønske alle en god helg,
og god vinterferie til de som skal ha fri!

Martine, Bente, Liss, Karoline (student) og Monica.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar