fredag 9. mars 2012

Uke 10.

Denne uken har vært rik på opplevelser. Tirsdagen var det bading igjen, og denne gangen var det to gutter sin tur. Lasse, studenten vår Karoline og Monica var med barna. Det var gøyal ballek, og de seilte i seilebanen. Det var en herlig stund.


Torsdagen kom Ramona Sulen og dramatiserte eventyret om Bonillus. Det handler om isbjørnbamsen Bonillus og vestevennen hans Bonille. Det var et flott eventyr som handler om vennskap. Ramona er utrolig flink til å leve seg inn i de ulike rollene, og hun er god på å få med seg barna. Dette var en super opplevelse for store og små.

Om ettermiddagen tittet solen frem, og det var vårlig ute. Da lagde vi to store boller med vaffelrøre, som vi stekte utenfor i barnehagen. Vi delte med Tryllefløten og Soria Moria. Kjekt å finne på slike ting av og til. Barna setter utrolig stor pris på slike overraskelser. De flokket seg rundt vaffelpressen.


Fredagen var det tid for eventyrstund på biblioteket igjen. Det var noen flinke barn som gikk frem og tilbake i et forferdelig ruskevær. Men det var verdt det, for vi fikk høre historien om 5 små barn som ble gjort om til garnnøster av en ond heks. Evenyret var spennende, og det gikk jo bra til slutt. Da vi kom tilbake til barnehagen fikk vi deilige fiskekaker i pitabrød. Det smakte utrolig godt, og barna spiste godt.

Ellers denne uken har vi laget en fotostory som vi skal bruke i samling på havrommet vårt. Skal prøve å få lagt den ut på bloggen etterhvert. Vi har fått litt nye leker slik at barna får utfoldet sine kreative sider enda mer. Barna har fått laget seg egne koraller som skal festes på hårbøyler. Disse skal vi bruke i samling. Her er noen av korallene:


Ønsker alle en flott helg!!!

Laila, Karoline, Bente, Martine, Liss og Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar