torsdag 22. mars 2012

Uke 12

Nå er vi snart kommet til helg igjen, og da er tiden inne for å oppsummere uken som er gått. Mandag var det skrivedans for førskolebarna igjen. Denne gangen var temaet robot. Barna fikk gå rundt i rommet å gjøre robot-bevegelser mens de hørte på musikk. Etterpå satt vi oss ned på gulvet og tegnet firkanter med begge hendene samtidig, det syns noen var litt vanskelig. Men resultatet ble noen flotte roboter.


Denne uken har vi gjort ferdig konkyliene som vi skal ha på hårbøylene til samling i hav rommet vårt. De ble utrolig flotte, og barna gleder seg til å begynne å bruke dem. Vi har holdt på med en påskeaktivitet som vi snart er ferdig med. Barna har fått malt små eggeskall-potter med porselensmaling. Barna har selv fått velge farge både på potten og blomstene. De har vært flittige. Nå skal de stekes i ovnen, før vi skal plante i dem til uken. Alltid kjekt med en liten påske-gave som de kan få med seg hjem.



Studenten vår Karoline har hatt et lite prosjekt hvor barna får øvd seg på å bruke saks og limstift. Hun har delt barnegruppen inn i mindre grupper. Barna syns det var gøy å lage kollage med papp i ulike farger.



Vi er veldig klar for vår, men enda er det mye ruskevær. Temperaturene har begynt å komme seg, og da er det enda kjekkere å være ute. Til tross for været har det vært mye fin leke ute, og barna har kost seg med bøtter, spader og sølevann...




I dag er det turdag, og denne uken går turen rundt Skiftedalsvatnet. Det er en flott tur for barna. Det er bra motorisk trening. Vi skal ha med oss hjemmelagede pizzahorn på tur. Vi skal også ha med bøtte og spade, og finne rompetroll-egg. Det blir kjekt å følge prosessen fra egg til frosk...



Fredag er siste dag for Emma på avdelingen, så vi skal ha en koselig avsluttning for henne. Det har vært utrolig kjekt å bli kjent med henne, og vi kommer til å savne henne masse både små og store.

God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar