fredag 16. mars 2012

Uke 11.

Ny uke nye muligheter. Denne uke har vi gjort mye gøyalt. Mandagen hadde vi musikkstund sammen med Soria Moria og Tryllefløyten på fellesrommet etter lunsj. Det var mange barn, instrumenter og flott barnesang. Vi brukte den store fallskjermen til sangen; stor bølge, liten bølge, og alle barna fikk ligge under med sin avdeling mens de andre sang, og tok fallskjermen opp og ned. Barna syns det var herlig å ligge under. Til slutt var det de voksnes tur til å ligge under, og det syns barna var morsomt.

Tirsdagen var det tid for bursdag på avdelingen. Vi hadde en herlig gutt som ble 4 år. Martine hadde fått en oppgave i å tilberede enkle måltider for barn, så vi ble enig om at det var denne dagen hun skulle gjennomføre oppgaven. Hun hadde planlagt at vi skulle lage taco. Barna ble delt inn i ulike grupper hvor de hadde ansvar for ulike oppgaver. Oppgavene var å handle, tilberede maten, dekke et koselig bord, og rydde opp etterpå. Alle barna hadde laget noen flotte bordkort i forkant. At barna får være med på hele prosessen, gjorde noe med oss alle. Det var en herlig iver, og en ro på avdelingen. Dette må vi gjøre oftere. Taco var veldig populært. Alle barna fikk velge hva de skulle ha i lefsen sin.  Martine var utrolig flink, og gjennomførte oppgaven med glans.







Vi er så heldig at hver tirsdag har vi en elev som heter Lasse her hos oss. Han er utrolig godt likt av små og store. Tirsdag etter lunsj lagde han en flott hinderløype for barna på gresset nede ved amfiet. Barna storkoste seg, og Lasse var veldig flink. Til slutt ble barna delt inn i to lag og det var stafett. Vinnerinstinktet var på topp.



Torsdag var turdag, og vi hade planlagt en tur til Grunnavågen. Der er det en flott lekeplass, med mye gøyt for ungene. Vi inviterte med oss Soria Moria på sparket og de ble med. Vi hadde med oss kyllinggrill, pølsebrød, lomper og den populære sprøstekte løken. Barna storkoste seg. Vi lekte også haien kommer og rødt lys. Det ble tatt mange herlige bilder av barna deres i flott lek.




I dag er det fredag og snart helg. Vi skal begynne å male på påske-overraskelsene som barna skal få med hjem. Barna gleder seg til det. De liker å ha litt overraskelser på lur.

Fint om alle kan ta med seg regntøy og dresser hjem for vask hver fredag...

Ønsker alle en flott helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar