fredag 14. september 2012

Uke 37.

Denne uken har vært kortere med planleggingsdag mandagen, men vi har fått gjennomført alle våre faste aktiviteter. Selv om vi har fått litt regn på oss, så har barna kost seg masse ute. Tirsdag var det bading for to førskole-jenter på avdelingen. Mens de var å koste seg i terapibassenget, så hadde vi samling med Pulverheksa figurene på smårommet. Barna syns det var veldig kjekt. Så nå er vi igang med prosjektet. Barna husker utrolig godt fra bøkene vi har lest, og de syns det er kjekt når vi voksne lager nye historier.


Onsdag formiddag var det tid for skrivedans igjen. Denne gangen var temaet Krongelidong. Vi startet med å legge oss på ryggen på gulvet, og bevege armene/ hendene i runde bevegelser over kroppen, til musikk. Da musikken stoppet satte vi oss opp og overførte bevegelsene med fettstifter til arket. Til slutt tegne vi på kattefjes. Barna syns denne aktiviteten var veldig kjekk.


Torsdag var det tid for tur igjen. Vi kledde oss godt og var klar for en gå tur i nærområdet. Første stopp var Foldnes skule. Der var elevene inne i time, så vi disset litt på lekeplassen. Det er kjekt å utforske nærområdet. Flere av barna eller familiemedlemmer deres bor i nærheten, og barna viste oss hvor de bor. Etter en times gåtur, gikk turen tilbake til barnehagen. Der spiste vi pitabrød med pizzafyll m/ skinke. Dette falt i smak hos barna på avdelingen. Regnet lot vente på seg så vi var ute til 14.45. Vi lekte leker som rødt lys.


Nå er det fredag, og vi har hatt en flott samlingsstund, med besøk av selveste Pulverheksa. Hun viste oss forskjellige trylletriks. Dette var stas for store og små. Til lunsj har vi fått fiskepinner, pommes frites og salat. Det likte alle barna. Etter lunsj koser vi oss ute...


 
God helg til små og store...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar