torsdag 20. september 2012

Uke 38.

Nå er høsten kommet til Sotra, og da er det så fint at dere tar med godt og varmt tøy til barna. Det er kjekt å være ute, og ikke fryse. Denne uken har vi stort sett vært ute etter lunsj. Vi har hatt noen fine ettermiddager ute. Inne går det mye i billek, togbanebygging, perler på brett, magneter, legobygging... Det er mye fin rollelek, og barna koser seg med utkledning.


Tirsdag hadde vi musikksamling med alle barna på avdelingen på smårommet. Det er en stund siden sist, så barna syns det var kjekt med musikk, sang, rytmer og instrumenter. Det var mye latter og glede. Barna koste seg. Til lusnj denne dagen, koste vi oss med hjemmelagede grove hjerterundtstykker, nam, nam...

Onsdag hadde vi skrivedans for 3. gang med førskolebarna. Temaet denne gangen var sirkler og åttetall. Vi startet på gulvet med å stå og bevege armene i sirkler utover og innover. Knærne bøyde vi i takt til musikken. Da musikken skiftet takt, la vi oss ned på ryggen, og foldet hendene. Så bevegde vi armene som et åttetall. Dette var litt vanskelig, men etterhvert fikk alle det til. Da musikken stoppet, satt vi oss ned på gulvet, for å overføre bevegelsene til arket. Det ble noen flotte sirkler og åttetall.

Onsdag formiddag mens førskolebarna var på skrivedans, hadde Liss samling med de andre barna. Det var blanding av eventyrstund og musikk. Dette var kjekt for de andre på avdelingen.

Torsdag var det klart for turdag igjen. Denne uken gikk turen til lekeplassen i Grunnavågen. Der er mange gøyale lekeapparater for barna. Vi hadde med oss fiskekaker som vi stekte på stormkjøkkenet. Disse la vi på ferske grovbrødskiver med ketchup. Det var veldig godt. Det var mye fin lek. Vi var så heldig å få besøk av en søt pusekatt, "Hokus". Noen av barna fikk klappet den før den løp sin vei igjen.



Nok en fin uke er gått. I dag skal vi kose oss med kjøttkaker, poteter og grønnsaker til lunsj. En samling skal vi også få til. Kanksje er det Pulverheksa som kommer på besøk?

Ønsker alle en fin høsthelg i det fine været
som er meldt, vi krysser fingrene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar