fredag 1. februar 2013

Uke 5.

Vi starter denne uken med å fortelle litt fra fellessamlingen som var sist fredag. De voksne på Tyrihans hadde laget det flott til på scenen på fellesrommet, og de fortalte og dramatiserte
"Prinsessen på erten". De hadde laget en flott moderne versjon av eventyret. Barne satt med store øyne og fulgte med. Det er utrolig kjekt å samles hele barnehagen og dele en flott opplevelse sammen.


Denne uken har det vært ulike kjekke aktiviteter. Vi har vært på bading med to barn, hatt førskolegruppe, musikksamling på fellesrommet, formingsaktivitet, tur og fine stunder både ute og inne.


Studenten vår Merete har hatt musikksamling med gøye sanger, bruk av ulike instrumenter og fallskjermen. Det var kjekt. Barna har også fått lage kreative melisbilder. De ble laget på papp med akryl maling, melis, glitter og fyrstikker. Nå skal vi lage noen flotte rammer til bildene og få hengt de opp på veggen.


Torsdag var det turdag igjen, og siden det var så nydelig vær, så gikk turen til Grunnavågen denne gangen også. Vi hadde med oss deilig brød med godt pålegg, og kakao. Det var herlig å kjenne litt på at våren er snart i anmars. Barna hadde mange fine leker, som; haien kommer, rødt lys, de lekte butikk i huset, seilte, disset og kikket på bossbilen som kom. Det var en nydelig dag, så da vi kom tilbake til barnehagen ble vi ute til kl 15.45. Det er herlig med slike utedager for både små og store.

Nå er vi klare til å ta fatt på et nytt fellesprosjekt. Det heter: En reise i verden! Vi er alle forskjellige, men det er utenpå. Vi skal på vår avdeling jobbe med landene; Norge, Polen og Romania, siden det er her barna på vår avdeling kommer fra. Vi skal gå inn på ulike temaer som; kunst, mat, flagg, språk mm. Vi tror at dette kommer til å bli veldig spennende og lærerikt.

God langhelg til små og store!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar