fredag 15. februar 2013

Uke 7.

Denne uken har Inger Ann hatt ferie, så vi har vært heldige å ha Malin fra Tyrihans hos oss denne uken.
Vi har kommet godt igang med samlinger til prosjektet. Vi har snakket om kongefamilien vår her i Norge og lest forskjellige norske folkeeventyr.


Vi har vært mye ute i det fine været. Både på haugen og nede på plassen. Torsdag var det turdag, og siden det blåste og var iskaldt ute, så gikk vi på en tur rundt i nærområdet. Da vi kom tilbake koste vi oss med deilige fiskekaker i hamburgerbrød med agurk, salat, ketchup... Det smakte godt  for sultne mager.



I dag har vi hatt karneval, og alle barna har storkoste seg. De kom utkledd i flotte klær og var klar til fest. Klokken til samlet vi oss hele barnehagen inne på fellesrommet. Der sang vi for alle barna, og de fikk komme opp på scenen og vise seg frem. Etterpå gikk vi rundt på ulike stasjoner på alle avdelingene. Vi hadde kasteball på blikkbokser, bowling, hinderløype, ansiktsmaling, eventyrstund og fallskjerm lek. Til lunsj fikk vi hot dog, og den spiste vi inne på fellesrommet sammen med Soria Moria. Så var vi klar for disco og slå katten ut av sekken. Alle fikk til slutt en kinder sjokolade, nam, nam.  Til frukt skal vi kose oss med deilige muffins  ;)

Ønsker alle en god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar