fredag 8. februar 2013

Uke 6.

Denne uken har vi kommet godt igang med prosjektet. Barna har fått malt håndavtrykk til sangen Morgendagens søsken. Den henger nå flott dekorert ute på døren til avdelingen vår. Vi voksne har funnet frem informasjon, bilder, eventyr mm som vi vil bruke i samlingene. Vi holder på å lage til et polsk eventyr som heter Jacus og bregneblomsten i samme stil som Pulverheksen. Barna syns det er kjekt å se når eventyret blir til.

Håndavtrykk


Jacus og bregneblomsten


På søndag er det morsdag, og fastelaven. I år har vi valgt å lage noen flotte morsdagskort med fastelavensinnslag. Barna syns det er kjekt med overraskelser, og glede andre. Det ble noen flotte kort.


Torsdag tok vi turen til bibioteket med førskolebarna. Der lånte vi mange bøker om følelser og om ulike temaer i prosjektet. Barna fikk se i mange bøker, leke med lego og tegne. Det var kjekt å bli litt bedre kjent med hvor ulike bøker står. Vi fikk låne et lite rom hvor vi fikk sitte å spise lunsj og kose oss. Det var en kjekk tur som vi vil gjenta om ikke så lenge. Resten av avdelingen koste seg i solen på haugen. Det er kjekt å dele opp gruppen av og til.

I dag skal vi ha bursdagsamling for ei jente på avdelingen. Hun har bursdag i morgen. Hipp hurra! Til lunsj skal vi få kjøttboller m tilbehør. Etter lunsj går vi ut i solen og koser oss til godt utpå ettermiddagen.

I dag er siste dagen til Merethe (student). Det har vært utrolig kjekt å bli kjent med henne. Ønsker henne lykke til videre med studiene. Vi har fått en ny student denne uken som dere sikkert har sett. Hun er andreårs student fra høyskolen. Hun heter Ida, og hun skal være her frem til påskeferien.

Ønsker alle en strålende helg i flott vintervær.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar