fredag 26. april 2013

Uke 17.

Da er vi kommet til helg igjen. Denne uken har vi hatt skikkelig ruskevær, og vi har vært endel inne på ettermiddagene. Vi har begynt med fellesøvinger til prosjektfremvisningen for foreldrene. De flinke barna sang og danset sammen på scenen. Det er bare å glede seg. Dato for fremvisning er satt til 22.mai.

Noen av oss i personalet går på ukulelekurs, så vi har hatt litt musikksamlinger sammen med barna. Det syns de er kjekt. Høytlesning av ulike bøker har vi gjort til frukten nesten hver dag. Da er det godt for barna og slappe av og lytte til en historie mens de koser seg med frukt.

Barna har tegnet mye flagg, log lagd flaggene til Norge, Romania og Polen i Lego...


I dag har vi vært på en utrolig gøyal musikksamling på biblioteket. Der deltok alle de voksne som jobber der i ulike roller. Det var en frisør, byggmester, spillemann, fisker, lege, militærdame mm. Vi sang gøye sanger sammen. Det var en fin rød tråd på hele samlingen. Barna fikk låne rassle-egg til å spille på. Vi storkoste oss. Vi hadde en fin tur både bort til biblioteket og tilbake igjen. Da vi kom tilbake til barnehagen fikk vi deilig potetstappe med pølser og grønnsaker. Under måltidet var det helt stille, de sultne barna nøt middagen... I ettermiddag blir vi inne og koser oss på avdelingen.

God helg til alle sammen!
Fint om alle kan ta med seg regntøy hjem for en vask, og viktig å sjekke byttetøykassene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar