mandag 3. februar 2014

Uke 5

Hei på dere!

Nok en fin uke er over på Flåklypa. 

Mye fin lek ute og inne.  Vi har vært en del på haugen, vi har vært på tur, hatt kjekke samlingstunder, førskolebarna har vært på Dino skolen og de har vært på utflukt hjem til Christina og Mariell på avdelingen.  En innholdsrik uke! :-)

Hjemme hos Christina og Mariell var de først på tur.  Deretter var de hjemme i hagen og i utestuen og lekte og spiste god lunsj.  Dessert ble det også!  Mammaen til Christina og Mariell hadde bakt deilig sjokoladekake.  Nam, nam!  Tusen takk for at vi ble invitert.  Det var veldig kjekt!

 
 
 
På turdagen på torsdag var vi på tur til gapahukene.  En akkurat passe lang tur for alle!  Det er mye fin lek rundt gapahukene.  Til lunsj spiste vi tomatsuppe, makaroni og brød med smør.  Maten smaker så godt på tur!
Når vi satt og spiste fikk vi besøk av en veldig liten gjest som også var sulten...... En liten mus!  Musen såg ikke ut til å bli forstyrret av nysgjerrige barn og voksne.  Den hentet mat og surret rundt oss før den forsvant inn i hullet sitt med en "stor" bit med brød.
 
 
 
I samlingstundene denne uken har vi hørt eventyret om "rødhette og ulven".  Barna synest det er spennende og kjekt på samme tid.  Skrekkblandet fryd!  Eventyret har fått en litt ny vri her hos oss på Flåklypa, hvor bestemoren og rødhette ikke blir spist av ulven, men blir akkurat reddet av jegeren i tide...... :-)
Vi har også lekt oss litt med tall og farger i samlingstunden.  Da bruker vi puslespill der to og to biter passer sammen både med tall og antall, men også farger.  En gøy aktivitet som mange av de yngste allerede behersker godt!
 
Sang og musikk hører også alltid med til samlingene!
 
Det er mye sykdom i barnehagen for tiden.  Akkurat nå er det omgangsyke og feber som herjer.  Husk at barnet ditt skal være symtomfri i 48 timer før de kommer tilbake til barnehagen.  Det er veldig smittsomt!
 
 
Fredag 7 februar er det planleggingsdag i barnehagen!
 
 
Hilsen damene på Flåklypa




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar