mandag 17. februar 2014

Uke 7

Hei på dere!

Nok en uke er forbi.  En innholdsrik uke både for barna og voksne.......

Ukens høydepunkt for barna var nok karnevalet på fredagen.  Barna snakket mye om det tidlig i uken, forventningene til denne dagen var høye!

Men før fredag er det jo fire andre dager med masse kjekt innhold for barna.  Førskolebarna har vært på Dino skolen, mens vi andre har hatt kjekke samlinger og mye fin lek på avdelingen.  Det virker som det gjør godt for både førskolebarna og resten av gruppen og være delt i to grupper disse dagene.  De eldste får utfordringer og læring knyttet opp mot deres alderstrinn, og de yngste barna får disse dagene ha kjekke samlinger som er tilpasset deres alder og utfordringer som passer disse aldersgruppene.  De får også større ro til lek inne på avdelingen når de eldste ikke er tilstede.  De har da både mer plass og de får leke "sin lek" uten innblanding fra de eldste.

Barna har også vært med å laget masker som vi pyntet avdelingen med til karnevalet.  De ble veldig fine og dekorative!  Vi voksne klippet ut og barna pyntet :-)






På torsdag var det igjen turdag for flåklypa barna.  Turen gikk til gapahukene.  Turen er akkurat passe lang for alle og det er fint og oversiktelig lekeområde rundt gapahukene.  Til lunsj spiste vi tomatsuppe og makaroni.  En favoritt hos mange!





Mange flotte utkledde og spente barn møtte opp til karnevalet i barnehagen.  Vi møttes på fellesrommet for underholdning og karnevalsang, vi hadde ulike aktiviteter rundt på de ulike avdelingene (kims lek, hinderløype, ball i bøtte, bowling og fiskedam), vi spiste hotdog og ikke minst vi "slo katta" utav sekken.  En flott dag!

 


 
 

 


Karnevalsang:
 
Til karneval vi drar av sted
for der er mye rart å se,
men hvem er det som kommer der?
Jeg tror det er noen prinsesser/sjørøvere/superhelter/dyr...
Ja det er noen prinsesser, prinsesser, prinsesser.
Ja det er noen prinsesser.
Noen "orntlig" fine prinsesser.
 
Alle barna får komme frem og vise seg og sitt kostyme etter hvert som vi synger om de ulike tingene som barna er utkledd som.
De fleste barna synest det er stor stas å få komme opp på scenen og vise seg frem! :-)

Ønsker alle en fin helg og en super ny uke!

Hilsen damene på Flåklypa
 
 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar