fredag 21. februar 2014

Uke 8

Hei på dere!

En fin uke med turer, utetid, innetid dinoskole, samlinger og masse fin lek er forbi.......... 

Vinteren lar fremdeles vente på seg, vi har mistet all tro på at snøen som mange av barna venter på  kommer denne "vinteren".  Denne uken har vi derimot hatt noen fine ettermiddager ute i strålende solskinn og virkelig fått kjenne på varmen fra solen.  Det er herlig!  Men vi har også fått kjenne på regnet....  Mange blir fort våte, slik at turene ute blir ikke så lange da.

Eventyr og sang er fremdeles populært i samlingstundene, og kanskje noen av dere har hørt om at vi går på bjørnejakt i samling?  Det synest barna er veldig spennende!  Da forteller jeg en historie og barna er med og gjør bevegelser til.......
Regn diktet vårt er også kjekt, synest barna.  Mange av barna kan mye av diktet selv om det er ganske så langt!  Kanskje dere har hørt barna si noen linjer fra diktet hjemme?

REGN
En er en, to er to,
vi hopper i vann,
vi triller i sand.
Sikk, sakk,
vi drypper på tak.
Tikk, takk
det regner i dag.
Regn, regn, regn, regn,
øsende regn,
pøsende regn.
Regn, regn, regn, regn
deilig og vått,
deilig og rått!
En er en, og to er to,
vi hopper i vann,
vi triller i sand.
Sikk, sakk,
vi drypper på tak.
Tikk, takk,
det regner i dag!

Turen denne uken gikk til gapahukene.  Barna liker å være ute på tur og har flott lek når vi kommer frem.  Vi spiste deilige skiver og vi drakk kakao! Mmmmmmmm, det er godt det!



I dag, fredag, har vi spist god lapskaus til middag.
Det er enda tilfeller av spy og omgangsyke med feber både på avdelingen og ellers i barnehagen.  Husk å holde barnet ditt hjemme symptomfri i 48 timer etter at de har hatt spy og omgangssyke.  Det er veldig smittsomt og det er vanskelig å bli kvitt.
Isabell, som er lærling på Tyrihans, skal være hos oss på Flåklypa hver onsdag.  Barna kjenner Isabell, så det blir veldig kjekt!
Vi ønsker alle en super helg!
Hilsen Inger Ann, Siren, Nina, Isabell og Liss




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar