søndag 9. februar 2014

Uke 6

Hei på dere!

Første uken i februar er allerede forbi.....  Ikke mye vintervær ute.  Enkelte dager har det til og med vært litt vårstemning i luften.  En merkelig vinter til nå.  Men vi koser oss ute hver dag og nyter det milde været :-)

Denne uken har førskolebarna fortsatt å arbeide med temaet problemløsning.  De har også startet å snakke om konsekvenser av ulike løsninger; hva som kan skje hvis man velger en konkret løsning.  Dette prøver vi også ha fokus på inne på avdelingen med alle barna.  Vi prøver å la barna være med å finne ulike løsninger på problem som oppstår, men samtidig har vi fokus på konsekvensene av løsningene de velger.



De yngste på avdelingen har hatt kjekke samlinger med eventyr, sang og ulike leker når førskolebarna har vært på Dino skolen.

På torsdag gikk vi tilbake til barnehagen, etter turen til gapahukene, for å spise lunsj.  Vi spiste under tak, i skuret der hvor vognene pleier å stå.  Det var stor stas, synest barna!


På mandag(uke 7) skal Inger Ann på kurs.  Da kommer Knut tilbake for å være vikar for henne.  Det gleder vi oss til, både små og store!

Fredag 14 februar er det karneval i barnehagen.  Det kommer egen invitasjon til karnevalet.

Hilsen damene på Flåklypa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar