fredag 13. mars 2015

Veke 11

Hei alle saman!

Nok ei barnehageveke er over, og det har vert mykje kjekk aktivitet også denne veka. Mykje sol og fint ver, så vi har tilbragt store delar av dagane ute på haugen. der har vi rutsja, dissa på UFO-dissa, leikt "gjømsel" og kost oss med gode fruktmåltid.

På tirsdag feira vi Barnehagedagen med tema; "VI VIL UT", då fekk vi besøk av foreldre og besteforeldre og gjekk rebusløp på haugen som Kim Andre hadde laga til oss, det var kjempegøy, borna var kjempe ivrige og flinke til å svare på spørsmåla og alle fekk stempel på handa si ved kvar post. Etter det hadde Monica Sjef magisk samling ute på plassen, ho fortalde eventyret om "Reven som gjeter", og det vart ei fin og magisk stemning før vi avslutta feiringa med deilig lapskaus til lunsj.



Dino borna jobber videre med venskapstema, og har allereie samla seg opp fleire Willymerker. Vi er kjempestolte av dei alle saman. og det som er veldig kjekt å sjå er at dei yngre borna på avdelinga også lar seg engasjere. Mykje fine handlingar og fine ord til kvarandre, og det er veldig koselig.


Vi har i gruppene våre denne veka starta med litt påskeforberedelser, vi maler, limer og pynter fin påskepynt, så vi har mykje arbeid å gjere ferdig dei neste vekene fram mot påske.


Monika Sjef har fått seg akvarium på kontoret, det er veldig spanande, og borna fekk komme på besøk for ein "sniktitt".


Vi ynskjer alle ei solfylt og fantastisk helg!


Flåklypadamene og Kim Andre





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar