fredag 27. mars 2015

Veke 13

Hei alle saman!

Det er fredag og barnehageveka nærmar seg slutten. Vi har hatt ei trivelig veke med mykje fint ver og uteleik, samt koselege stunder med påskeforberedelser og samlinger.

Tirsdag hadde vi bursdagssamling for Marikken som vart 3 år. HURRA for Marikken!

På Dinoskulen har dei denne veka øvd seg på samarbeid. Kvar gruppe har saman teikna eit dyr, noko som krev både å vente på tur og godt samarbeid.



Vi har og jobba vidare med påskepynten og alle vart svært fornøgd med resultatet. Vi har flinke born som jobbar flittig og dei har laga ei fin samling av påskeharer, krukker med karsefrø og søte små kyllinger.



Onsdag var det Den Internasjonale Vaffel Dagen, og då ville vi sjølvsagt lage vaflar til heile gjengen. Vi samla oss ute på benkane om ettermiddagen og koste oss med frukt og deretter nysteikte vaflar. Nydelig sol og fin temperatur, skikkeleg vårfølelse!



På turdagen gjekk vi også denne torsdagen, etter bornas ynskje, til leikeplassen i Grunnavågen. Der leikte vi politi og røvar, rødt lys og vi dissa og sparka fotball. Til lunsj hadde Sherife smurt gode brødskjever og i termosen hadde vi deilig kakao. Det smakar veldig godt med mat ute i det fri...
Det var sol frå blå himmel og vi hadde ein flott dag på tur.

*


Fredag fekk dei eldste borna på avdelingen leike ein regel leik på fellesrommet, som Kim Andre hadde planlagt. Kjempegøy!

Neste veke er det ein del born som skal ha påskeferie, og vi ynskjer alle ei riktig fin og solfylt Påske.



Elles ynskjer vi alle ei fin helg!

Flåklypadamene og Kim Andre


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar