fredag 16. november 2012

Uke 46

Denne uken har Inger Ann tatt fagprøven i barne og ungdomsarbeider faget...... Hun bestod selvsagt med glans!  Gratulerer til Inger Ann! Uken har i stor grad vært preget av at Inger Ann har tatt sin fagprøve.  Bading, tur og skrivedans har utgått på sine faste dager, men mange av barna har til gjengjeld vært med på andre gøye tilrettelagte aktiviteter sammen med Inger Ann i forbindelse med oppgaver hun skulle utføre.  Noen av barna har også vært med på gøye aktiviteter både sammen med Silje og Hege.(Praksiselev og student)

På tirsdag, som var selve utførelsedagen for Inger Ann, var barna med på en spennende og magisk samling, Pulverheksa og krokodillen.  Histiorien handler om krokodillen som ville flytte til Afrika når vinteren kom med sin bitrende kulde.  Men da er det godt å ha gode venner i Pulverskogen.  Alle vennene kom med fine gaversom skulle holde krokodillen varm og fine ord til krokodillen slik at han ville bli i Pulverskogen, også om vinteren......  Barna var trollbundet fra første stund og Inger Ann fikk veldig myyyyye skryt for sin gjennomføring.


Senere på dagen fikk en liten gruppe være med å lage fuglemat som vi har hengt utenfor vinduet vårt på avdelingen.  Vi håper at småfuglene snart kommer og spiser den gode maten vi har laget til de.......
Fuglematen er laget av smeltet delfiafett, havregryn, solsikkefrø, linfrø og fuglepeanøtter.  Deilig og feit god mat til sultne småfugler.  Heldiggrisen de som attpåtil har godt av alt dette fettet!


En annen av oppgavene som skulle gjennomføres denne dagen var skrivedans.  Førskolebarna var med på skrivedans tirsdag istedenfor onsdag.  Denne gangen var temaet "måken over havet"  Barna liker godt skrivedans og har en iherdig innsats.  Denne gangen skulle Inger Ann attpåtil vurderes....., men barna så ikke ut til at disse fremmede og nye menneskene skulle påvirke de.......


Torsdag hang vi opp fuglematen på en stokk utenfor avdelingen vår. Det blir kjekt å se ut av glassdørene når det kommer småfugler. For vi er jo opptimistiske. Nå skal vi bare vente i spenning. Etterhvert som maten blir spist opp, skal alle barna få være med¨å lage ny fuglemat.



Ellers så har barna hatt mye fin lek både ute og inne denne uken. Det har vært brukt en del byttetøy denne uken så husk å fylle i kassene!  Fint om alle kan ta med regntøy og dresser hjem til vask og tørk hver fredag.

Håper alle får en super helg!


   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar