torsdag 22. november 2012

Uke 47.

Da er vi kommet til fredag, og det er tid for å oppsummere uken. Denne uken har vi hatt mye fin lek både ute og inne. Inne har det gått i modellerkitt, klipp, lim og bruk av scrap book utstyr, togbanebygging, dupplo, little people... Tirsdag var det bading for den siste jenten på avdelingen. Så nå har alle barna på Flåklypa fått bade en gang før jul. Vi starter opp med bading igjen på nyåret.


Onsdag var det tid for skrivedans. Denne gangen var nr 9 og temaet var Mandala. Det er bruk av alle bevegelsene vi har lært i løpet av de 8 foregående leksjonene. Denne øvelsen er veldig vanskelig, men alle barna i førskolegruppen mestret øvelsen. Det ble noen flotte kunstverk.Til slutt fikk de som hadde lyst fargelegge sitt verk. Under øvelsen viste barna stor konsentrasjonsevne. De begynner å bli klar for skolen. Neste onsdag er siste gang på skrivedans for denne gang. Da skal vi ta samme testen som vi tok første gang. 


Torsdag lagde Inger Ann til hinderløype på fellesrommet. Det var stor stas for barna. De fikk utfoldet seg.


Nå i desember skal hele avdelingen, store og små på Nøtteknekkeren i Grieghallen. Vi har nå begynt å høre litt på musikken, og øve litt med balletskjørt og dans på små-rommet. Barna gleder seg veldig. Halve opplevelsen er forberedelsene i forkant.


I dag skal vi på musikksamling på biblioteket. Det er alltid stas. Der samles små og store barnehagebarn til en gøy stund med sang, rytmer og instrumenter. Når vi kommer tilbake til barnehagen skal vi få deilig shipper gryte til lunsj.

I dag er også Hege sin siste dag på avdelingen. Det blir trist å ikke ha henne her hver dag. Små og store har blitt glad i henne. Vi ønsker henne lykke til videre med førskoleutdanningen.

God helg fra Flåklypa damene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar