fredag 30. november 2012

Uke 48.

I dag starter vi med en kollage fra fredagens musikksamling på biblioteket. Det var en flott stund for små og store. Vi sang koselige barnesanger, og fikk besøk av en grevling i taket. Kjekt med sanger fra Knudsen og Ludvigsen. Det var to flinke musikanter som sang og spilte gitar og munnspill. Barna fikk låne rassle-egg.


Denne uken har vi fått tatt bilder av den fine kjøttmeisen som har begynt å besøke oss på avdelingen, og vi har sett at den har fått med seg en venn. Håper at den tar med seg mange venner på besøk, nå som kulden og snøen kommer. Barna syns det er stor stas å se ut på fuglene. De er også flinke til å være stille, slik at vi ikke skremmer bort fuglene.


Det er snart adventstid, og vi har pyntet og ryddet avdelingen til den koselige tiden som kommer nå. Barna har fått lage hver sin figur til adventskalenderen som skal henge inne på små-rommet vårt. Vi skal trekke en figur hver dag i desember under adventsamlingene våre. Barna syns det var kjekt å få på seg forkle, og bruke kjevle og kakefigurer. Til slutt lagde vi små pepperkaker som vi skal ha på lur, når vi har lyst til å kose oss litt ekstra.


I går fikk alle pynte sin figur  med masse snop og melis. Det ble vel kanskje en liten smak også, hvem vet. Det ble noen flotte figurer som skal pryde taket vårt.


I løpet av uken har vi begynt å synge julesanger og forberede oss til adventsgudstjenesten som var i går. Det er koselig med julesanger, og noe husker de fra i fjor. Torsdagen hade vi en koselig stund i den flotte kirken "vår". Barna synes det er høyt opp til taket, et flott orgel, fint glassvindu, fin krybbe... Kateketen fortalte oss juleevangeliet på en fin og enkel måte. Barna fulgte med og sang så flott. Ei jente på avdelingen vår fikk være med å tenne det første adventslyset. Etter samlingen, fikk vi pepperkaker og vann. Det var kjekt for små og store.


Ellers så har Inger Ann tatt med litt leker som barna hennes har hatt før, pokemonkort/ figurer, brevpost mm, barna har storkost seg med disse tingene. Til lunsj i dag får vi fiskekaker i pitabrød. Etter lunsj går vi ut og leker oss med den lille snøen som er kommet...

Ønsker alle en fin helg og adventssøndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar